Topsportcentrum Rotterdam

Voor alle indoor (top)sporten

Topsportcentrum Rotterdam is de ideale basis voor alle indoor (top)sporten, zowel voor trainingen als voor competitiewedstrijden en evenementen. Het centrum heeft twee topsporthallen met een totale capaciteit van bijna 3500 toeschouwers, twee breedtesporthallen, horecagelegenheid, businesslounges, vergaderruimtes enzovoort.

De eerste teams van Rotterdam Basketbal, Rotterdam Volleybal, Rotterdam Zaalvoetbal en Rotterdam rolstoelbasketbal – allen op Eurodivisieniveau – spelen hier hun thuiswedstrijden. Het Topsportcentrum Rotterdam wordt ook wel ‘The Home of Sports Rotterdam’ genoemd, vanwege de aanwezigheid van Rotterdam Topsport, het Olympisch Netwerk Rotterdam, het Sportmedisch Centrum en een fysiotherapiepraktijk.

Topsportcentrum Rotterdam: twee topsportzalen met 2400 en 1.000 zitplaatsen, twee breedtesporthallen (dojo en danszaal), twee meetingrooms die samengevoegd kunnen worden tot één congreszaal met capaciteit 10-100 personen, gratis parkeren voor de deur, twee lounges met variabele capaciteit 10-125 personen, sportcafé, fysiotherapie Fysio Holland en locatie voor de sportafdeling van het Albeda College.

adres

Topsportcentrum Rotterdam

Van Zandvlietplein 20

3077 AA Rotterdam