Larissa van Krevel, inmiddels 13 weken aan het revalideren

De trainingen die ik nu doe zijn circuitjes, fiets- en hardlooptrainingen. Tijdens de circuitjes doe ik voornamelijk oefeningen om mijn geopereerde schouder sterker te maken. Zo’n circuit moet ik 4x per week doen waarvan 2x met de fysio, zodat mijn schouder ook gemobiliseerd kan worden. 

Er zijn nog best veel dingen die ik niet mag doen. Ik mag bijvoorbeeld niet doen wat ik het allerliefst doe; judo! Toen ik nog fulltime mocht trainen, trainde ik 2x op een dag. Nu mag ik net 1x per dag trainen en op sommige dagen hardlopen. Door dit verschil merkte ik dat ik mijn energie niet zo goed kwijt kon en dat het best frustrerend is om alleen naar de judotraining te mogen kijken.
 
Gelukkig wordt er over 2 weken gekeken hoe het met de kracht in mijn schouder zit en dan wordt er bepaald of ik weer wat oefeningen mag doen op de judomat! Binnenkort hoop ik dus weer op de mat te staan.
 
Liefs, Larissa