Larissa van Krevel mag de judomat weer op

Na een erg goede uitslag van de krachttest, mocht ik vorige week maandag voor het eerst de judomat op! Ik vond het erg spannend en ook eng, maar het voelde zo goed om mijn judopak weer aan te hebben.

Ik mocht beginnen met wat uchikomi en pakking. Uchikomi is het inzetten van de worpen/technieken. Aan het begin van de training voelde het nog een beetje gek en onwennig, maar dat gevoel ging gelukkig snel weg. Ik was ook erg tevreden over hoe het judo├źn voor de eerste keer sinds vier maanden ging.
 
Donderdag mocht ik voor de tweede keer de mat op. En ook die training ging goed. Voor mijn gevoel ben ik sterker dan ik van tevoren dacht te zijn! Vanaf volgende week mag ik weer meedoen met de krachttrainingen. 
 
In het filmpje ben ik bezig met een pakking gevecht.
 
Liefs, Larissa