Melaica Tuinfort - Aangekomen in Mexico

Op donderdag 30 november om ongeveer kwart over drie in de middag was het eindelijk zover: we vertrokken naar Mexico voor het WK Para Powerlifting 2017!

Na een vlucht van ruim 12 uur landden we op het internationale vliegveld van Mexico-Stad. Een vermoeiende vlucht en ik was blij dat het voorbij was. Na aankomst op de luchthaven moesten we nog zeker een uur in de rij staan voor we door de douane waren. Gelukkig waren onze koffers al bij de bagageruimte, dus konden we gelijk richting ons hotel. We dachten dat het lange wachten nu voorbij zou zijn, maar helaas er was file richting het hotel.
 
De dag na aankomst hadden we een rustige dag om van onze reis te herstellen. Ik heb daarna op zaterdag en zondag goed kunnen trainen op wedstrijdniveau. Gisteren had ik een rustdag. Normaal gesproken zou ik dan iets in het centrum van de stad doen, maar in Mexico-Stad is het helaas altijd druk in het verkeer. Ik ben om die reden dus wat minder actief geweest. In plaats van naar de stad te gaan heb ik een paar kennissen aangemoedigd tijdens hun wedstrijd.

Later vandaag zal ik mijn laatste training hebben voor de wedstrijd. Ik kijk uit naar mijn training, want ik ben er helemaal klaar voor! De laatste twee dagen voor mijn wedstrijd ga ik veel rusten. Ik kan niet wachten tot het zover is, want ik heb lang voor dit moment getraind.

Mijn wedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 8 december om 17.00 uur (Nederlandse tijd) en is live te volgen op www.paralympic.org.
 

image-2017-12-21.png