CHIO Rotterdam

21 Jun 23 t/m 25 Jun 23

Het CHIO Rotterdam is een internationale wedstrijd op het allerhoogste niveau binnen de paardensport. Het CHIO Rotterdam is met een historie van meer dan 70 jaar het oudste topsportevenement van Rotterdam. Van 21 t/m 25 juni 2023 vindt de 74ste editie plaats op de vertrouwde en sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.

Sportieve hoogtepunten van het CHIO zijn de Longines FEI Jumping Nations CupTM of the Netherlands, de FEI Nations Cup dressuur, de Longines Grand Prix (springen) en natuurlijk de Grand Prix Kür op Muziek (dressuur). Behalve topsport is er ook aandacht voor de aangepaste sport en krijgt jong en regionaal talent een podium.

Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, staat het CHIO Rotterdam bekend om haar aantrekkelijke programma met hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal jeugdprogramma in het Indofin Kinderdorp met leuke activiteiten en optredens en het Scholenplan voor basisschoolkinderen uit Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland.

Officiële website