Topjudo Rotterdam

Optimale omgeving voor topsport

Sinds 2004 trainen topjudoka’s uit Rotterdam en de regio op een aantal momenten per week met elkaar bij Topjudo Rotterdam. Topjudo Rotterdam zorgt ervoor dat er een optimale omgeving is waarin topsport bedreven kan worden. Dat wil zeggen dat er goede judo-trainers op de mat staan, die fulltime met de judoka’s actief zijn, dat er een krachttrainer is, dat het medische gedeelte optimaal wordt verzorgd en dat er een juiste sfeer is om topsport te bedrijven.

Ben jij de volgende kampioen?

Topjudo Rotterdam zorgt als één van de talentpartners van de Judobond Nederland voor de juiste opleiding voor jeugd-judoka’s uit de regio samen met de verschillende aangesloten judoverenigingen. Vele bekende judo-scholen uit de omgeving sluiten zich aan bij het talent-partnerschap van de Judobond Nederland.

 Chris de Korte, 9e dan judo en grondlegger van Topjudo Rotterdam, organiseert samen met Olympisch trainer/coach Mark van der Ham talent-partner Rotterdam. De trainers van Topjudo Rotterdam hebben al vele jaren judoka’s afgeleverd aan de Europese, Wereld en Olympische top. Zo wisten Mark Huizinga en Angelique Seriese al Olympisch kampioen te worden. En wonnen Marhinde Verkerk, Theo Meijer, Edith Bosch, Juul Franssen, Elisabeth Willeboordse, Anicka van Emden, Roy Meyer en Guusje Steenhuis medailles op EK/WK en/of Olympisch Spelen. Wil jij het beste uit je judocarrière halen sluit je dan aan met je vereniging bij Topjudo Rotterdam en wie weet ben jij de volgende Olympisch Kampioen.