springenDressuurpara-dressuurCHIO RotterdamKralingse Bos

AFGELAST - CHIO Rotterdam

18 Jun 20 t/m 21 Jun 20

Het bestuur en de directie van het CHIO Rotterdam hebben het besluit genomen om in verband met de coronacrisis het internationale topsport evenement, dat van 18 t/m 21 juni in het Kralingse Bos zou plaatsvinden, te annuleren. De 72ste editie wordt doorgeschoven naar 24 t/m 27 juni 2021.

-------
Oorspronkelijke informatie:

Na de geslaagde Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur 2019 vindt van 18 t/m 21 juni 2020 de 72ste editie van het CHIO Rotterdam plaats in de vertrouwde setting in het Kralingse Bos. Met spring- en dressuursport van het hoogste niveau tijdens de Longines FEI Jumping Nations CupTM of The Netherlands, de Longines Grand Prix en de FEI Nations Cup Dressage en tal van andere rubrieken.

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 72 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren 'the place to be'. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland. Samen met het KLM Open en het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort het CHIO Rotterdam tot de top 3 van Nederlandse hospitality events.

Het evenement is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alombekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

Officiële website