RoeienDamen raceroei RegattaWillem alexanderbaanRotterdam

Damen Raceroei Regatta / AEGON NK Groot

15 Jun 19 t/m 16 Jun 19

In 2019 organiseert de D.S.R.V. “Laga” voor de zevende maal de Damen Raceroei Regatta. De afgelopen zes jaar heeft de wedstrijd een succesvolle opstartfase gehad en dat resulteerde in een stevige groeispurt.

De focus van de organisatie ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. De organisatie stelt dan ook alles in het werk om alle randvoorwaarden, die nodig zijn om een topprestatie te leveren, te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voedzame lunch voor de roeiers, een massage tussen de races door en leenfietsen voor coaches.

De Damen Raceroei Regatta sluit zich volledig aan bij de ambitie van de KNRB om het roeien in Nederland te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen. De organisatie heeft daarom ook als doel om het roeien onder een breder publiek bekend te maken. Roeien is een mooie sport, maar nog vrij onbekend. Tijdens de wedstrijd zullen toeschouwers dan ook betrokken worden bij het roeien door middel van duidelijk commentaar en informatieboekjes. Daarnaast is er ook meer te beleven als u even genoeg roeien heeft gezien.

Damen Raceroei Regatta / Aegon NK Groot 2019

Officiële website