SponsoractiviteitFris & Fruitig NetwerkontbijtEuromast

Fris & Fruitig Netwerkontbijt Euromast

18 Apr 19

Donderdagochtend 18 april ontvingen wij onze partners op grote hoogte. Zo’n 45 relaties, waarvan een aantal nieuwe gezichten, zagen de zonsopkomst vanaf de Euromast, en waren getuige van het binnenvaren van cruiseschip AIDAmar. Een prachtig plaatje vanaf 100 meter hoogte! 

 

Hans den Oudendammer praatte de aanwezigen bij over de ontwikkelingen bij Rotterdam Topsport en het aanstellen van de nieuwe directeur. Ook blikte hij vooruit op de sportieve bijeenkomsten die de komende periode op de kalender, zoals een roeiclinic en kidsclinic turnen. 

Gastheer Sven Theunissen en gastdame Brianne Pols-Ippel verwelkomden de gasten met een culinair verzorgd ontbijt met het beste uitzicht op de mooiste stad. Een toplocatie voor lunches, diners, feestelijke bijeenkomsten en zelfs 2 hotelsuites! Voor wie een niveau hoger durfde te gaan, kon met de Euroscoop naar een hoogte van 185 meter. 

Met een goedgevulde maag, vele visitekaartjes rijker en een goodiebag incl. Euromast selfiestick kon men verder op deze zonnige werkdag! 

781A5231 gecomprimerd.jpg