SponsoractiviteitMediaCenter Rotterdam

Fris & Fruitig Netwerkontbijt MediaCenter Rotterdam

11 Oct 18

Op donderdag 11 oktober a.s. geeft onze partner MediaCenter u graag een kijkje achter de schermen van haar vernieuwde locatie tijdens de komende editie van het Fris & Fruitig Netwerkontbijt. Mis deze editie niet!

MediaCenter is al jaren trouwe sponsorpartner van Rotterdam Topsport. Ver voordat de term Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ‘hot’ werd in het bedrijfsleven was MediaCenter al sociaal actief. Gewoon, omdat zij het belangrijk vinden hun bijdrage lokaal te leveren en omdat MediaCenter trots is op de mooie en bruisende stad waarin zij gevestigd zijn. Een stad met als credo ‘Make it Happen’ is hen op het lijf geschreven. Hun passie ligt bij cultuur en sport, waar mogelijk brengen zij beide werelden samen.

Het begrip sponsoring is breder dan slechts in financiële zin, we maken wederzijds gebruik van elkaars netwerk.
- Edwin Wolffers

MediaCenter is trots op haar frisse vernieuwde locatie en wil u graag bijpraten over de transitie die de grafische markt en MediaCenter hebben ondergaan de afgelopen jaren. De producten zijn gedigitaliseerd, de klanten vragen om ontzorging en de dienstverlening wordt steeds meer (proces)automatisering van (brand)communicatie. Spannende veranderingen in markt en maatschappij maken MediaCenter een boeiend bedrijf die op typische Rotterdamse wijze hier invulling aan geeft.
Na afloop van het ontbijt is er de mogelijkheid om een korte rondleiding te krijgen door de productiehal en warehouse.

Programma
7.30 uur         Ontvangst
7.45 uur         Welkomstwoord en presentatie “Transitie MediaCenter”
8.15 uur         Start ontbijt en netwerken
9.00 uur         korte rondleiding door MediaCenter
9.30 uur         Tijd om weer aan het werk te gaan

Aanmelden kan via de persoonlijke link die u in de uitnodiging heeft ontvangen.


Rotterdam Topsport brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet snel komt. Maandelijks organiseren wij een Fris & Fruitig netwerkontbijt op een verrassende locatie bij een van onze sponsorpartners. Vroeg uit de veren levert ook wat op: je ontmoet interessante andere partners van Rotterdam Topsport, krijgt een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en regelmatig kan je deelnemen aan ludieke sportieve activiteiten. De sfeer is informeel zakelijk.