SponsoractiviteitIBIS Rotterdam City CentrePegasus EventsHeineken

Fris & Fruitig sloepenrace op de Maas

23 May 18

Ons maritiem event “Hight and Seek” van vorig jaar bij de Euromast krijgt een vervolg … De Sloepenrace op de Maas, powered by Pegasus Events, Heineken en ibis Rotterdam. Anders dan in 2017 sta je nu zelf aan het roer van de sloep, waardoor het varen een extra dimensie van de beleving is.

Bij de ontvangst in de lobby van het ibis hotel krijg je uitleg over het programma. We verdelen alle deelnemers in twee groepen. Met de ene helft van de groep lopen we naar de Red Apple Marina, waar twee prachtige motorsloepen voor de deelnemers klaarliggen. De andere helft krijgt een rondleiding door het hotel en een verrassende challenge.

De beste stuurlui staan aan wal is niet meer van toepassing, want iedereen stapt aan boord van een gemotoriseerde sloep en gaat aan de bak met allerlei opdrachten en vragen over sport en over onze Maasstad. De vaarroute leidt je langs vele bezienswaardigheden in Rotterdam. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving?  Wie is handig met vlaggen of is een meesterkluiskraker? Wie weet veel van de stad en van sport? Teamwork dus! Opletten en slim handelen worden gewaardeerd met mooie prijzen, dus doe je best. Een bijzondere belevenis waarbij je zelf aan het roer staat.

Na terugkomst van de laatste boten is er op het terras van ibis Rotterdam gelegenheid om te netwerken met de andere partners van Rotterdam Topsport. Tijdens de BBQ reiken wij de prijzen uit voor het winnende team. Zij gaan naar huis met de medailles en eeuwige roem.