SponsoractiviteitCHIOHippische SportKralingse Bos

Gastenontvangst CHIO

21 Jun 18 t/m 24 Jun 18

De sponsorpartners van Rotterdam Topsport worden tijdens het CHIO Rotterdam ontvangen in de Rotterdam Room, waar zij samen met gasten van gemeente Rotterdam en van CHIO Rotterdam kunnen genieten van hospitality.

Het CHIO Rotterdam bestaat dit jaar 70 jaar en is daarmee het oudste topsportevenement van Rotterdam. De aankomende jubileum-editie is één van de selectiemomenten voor de Wereldruiterspelen in Tryon (Amerika) in september 2018. In de diverse toprubrieken, springen en dressuur, strijden de allerbeste ruiters en amazones van de wereld in Rotterdam.
 
Aan het CHIO Rotterdam zijn circa 300 bedrijven verbonden, waaronder veel familiebedrijven en corporate merken, gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport. Het CHIO Rotterdam staat daarom bekend als dé ontmoetingsplaats voor zakelijk Nederland.
 
Kortom, het CHIO Rotterdam staat garant voor 4 dagen prachtige paardensport van het hoogste niveau en zakelijke ontmoetingen. De Rotterdam Topsport sponsorpartners mogen hier wat ons betreft niet ontbreken!

Voor meer algemene informatie over het evenement kijk op onze evenement pagina.

Evenement pagina