RoeienRaceroei RegattaZevenhuizen

AFGELAST - Raceroei Regatta

02 May 20 t/m 03 May 20

Vanwege de overheidsmaatregelen rond het coronavirus vindt de Raceroei Regatta 2020 helaas niet plaats.

------
Oorspronkelijke informatie

De D.S.R.V. “Laga” zal in 2020 voor de achtste keer de Raceroei Regatta organiseren. De afgelopen jaren is de wedstrijd uitgegroeid tot één van de best georganiseerde wedstrijden op de wedstrijdkalender. De afgelopen editie vond het Aegon NK Groot plaats op de Raceroei Regatta!

De focus van de wedstrijd ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. De organisatie stelt dan ook alles in het werk om alle randvoorwaarden die nodig zijn om een topprestatie te leveren, te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voedzame lunch voor de roeiers, een massage tussen de races door en leenfietsen voor coaches.

De Raceroei Regatta sluit zich volledig aan bij de ambitie van de KNRB om het roeien in Nederland te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen. De organisatie heeft daarom ook als doel om het roeien onder een breder publiek bekend te maken. Roeien is een mooie sport, maar nog vrij onbekend. Tijdens de wedstrijd zullen toeschouwers dan ook betrokken worden bij het roeien door middel van duidelijk commentaar en informatieboekjes. Daarnaast is er naast het roeien ook meer te beleven langs de baan. Er zullen studententeams van de TU Delft aanwezig zijn en u kunt altijd een fiets pakken om een ontspannend tochtje te maken door het natuurgebied de Eendragtspolder.

Kortom, wilt u ook genieten van een weekend vol spannende races, perfecte faciliteiten en vele andere activiteiten? Zorg dan dat u er bij bent op 2&3 mei 2020!