SponsoractiviteitRoeiclinicWillem-Alexander Baan

Olympic Ground & Roeiclinic

20 Jun 19

Meedoen is belangrijker dan winnen! Op donderdag 20 juni a.s. gaan wij u kennis laten maken met de fijne kneepjes van de roeisport en doen wij samen met u de kick-off voor ons nieuwe project: #OlympicGround.

Deze kick-off vindt plaats op een stukje Olympisch gebied in Rotterdam: de Willem-Alexander Baan. Drie weken later roeit hier van 12 t/m 14 juli de absolute wereldtop, waaronder de Rotterdamse Marieke Keijser en Lisanne Brandsma, tijdens de World Rowing Cup Finals.


Roeiclinic
Onder leiding van o.a. Cees van Bladel (voormalig Olympisch zeiler) en Lisanne Brandsma (gouden medaillewinnares op de World Rowing Cup I) krijgt u de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in een 1-persoons skiff of één van de andere boten te varen. We eindigen uiteraard met een wedstrijdje. Dus schrijf u in en ga de strijd aan met de andere sponsorpartners!
Olympic Ground
Rotterdam bereidt zich nu al (on)zichtbaar voor op de Olympische Spelen Tokyo 2020. Er lopen namelijk ruim 40 potentiële Olympiërs rond in Rotterdam en dat maakt Rotterdam #OlympicGround. Of ze nu in Rotterdam studeren, trainen, wonen of geboren zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen. De stad is hun thuis!
Wij zijn trots op deze talenten en willen ze zo goed mogelijk ondersteunen om hun ambities op weg naar Tokyo te realiseren. 20 juni, exact 400 dagen voordat de Olympische Spelen beginnen, presenteren wij u alle ins & outs van onze plannen en informeren wij over de wijze hoe u daar met uw bedrijf onderdeel van uit kunt maken.


Programma
15.00                ontvangst
15.30 – 16.15   lancering Olympic Ground
16.15                uitleg clinic
16.30 – 18.00   clinic met afsluitend wedstrijdje
18.00                borrel en BBQ
19.30                weer naar huis!