sponsormeetingonlinevanuithuis

Sponsor Meeting Online

08 Jun 20

Ons nieuwe initiatief Sponsor Meetings Online slaat goed aan. De plek waar partners elkaar ontmoeten, inspireren, helpen en mogelijk zaken doen. Iedere maand bieden wij twee momenten aan waarop sponsors met elkaar in gesprek gaan via ZOOM.

Deze sessies zijn per maand identiek, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je deelneemt. Als je twee keer mee wilt doen mag dat natuurlijk ook. 

In de junisessies praat gastheer Peter Blangé deelnemende partners bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de topsport in de stad. We gaan dieper in op de gevolgen van het werken in coronatijd. Hoe gelukkig maakt het thuiswerken? Ook gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe houd je medewerkers scherp en betrokken, fit en gemotiveerd?   

Peter Blangé en moderator Peter Schuiten gaan in gesprek met Tatiana van Rijswijk van InnerVida, Lisanne Boeser van Schouten Zekerheid en Roel Swijnenburg van LENGG (arbo, revalidatie & reïntegratie). Tevens sluit er een Olympische Sporter aan. Uiteraard kun je zelf ook actief deelnemen aan het gesprek!