Sport Film Festival RotterdamLantarenVenster

AFGELAST - SportFilmFestival Rotterdam

15 Apr 20 t/m 18 Apr 20

Naar aanleiding van de huidige coronapandemie en de beschermende maatregelen die de overheid daartegen heeft genomen, is in goed overleg met de betrokkenen, besloten om het Sport Film Festival Rotterdam 2020 te annuleren. 

-----
Oorspronkelijke tekst

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 april staat Rotterdam weer in het teken van het SportFilmFestival! Het SportFilmFestival Rotterdam wil de aandacht voor én de zichtbaarheid van sportfilms vergroten, met het doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van sportfilms, de sportfilmindustrie te stimuleren en sport cinema lokaal, nationaal en internationaal te vieren.

Het festival kenmerkt zich door een kwalitatief hoogwaardig filmprogramma, prestigieuze award shows, verdiepende en verbindende talkshows en een passende randprogrammering. In haar programmering kiest SportFilmFestival Rotterdam voor activiteiten die mensen raken, inspireren en in beweging brengen en die naast topsport en breedtesport de maatschappelijke betekenis van sport tonen.

Het SportFilmFestival Rotterdam wordt georganiseerd door Stichting Sportfilm Promotie in nauwe samenwerking met publieke organisaties, private ondernemingen, professionals en vrijwilligers.

Het programma van het SportFilmFestival Rotterdam bestaat uit filmvertoningen, awards shows, talkshows en specials. Op 4 maart 2020 wordt het volledige programma bekend gemaakt.

Officiële websiteTickets