Events

Waar moet je zijn voor de beste sportbeleving? In Rotterdam natuurlijk. Als World City of Sports is Rotterdam al jarenlang host van grote topsportevenementen.

Wereldse topsportstad

Rotterdam heeft alle reden om trots te zijn op zijn positie als toonaangevende topsportstad. Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Evenementen worden door het Rotterdams gemeentebestuur gezien als middel om te zorgen voor levendigheid, trots, plezier en samenzijn. Ook de gunstige effecten op de werkgelegenheid, de economische impuls en citymarketing zijn essentieel. Deze sterke basis benutten we om de positie als veelzijdige, wereldse topsportstad de komende jaren te verstevigen en topsportevenementen (nog) strategischer in te zetten om de impact te vergroten.
Hoogwaardige topsportevenementen zorgen voor een bruisende stad waar bewoners en bezoekers geïnspireerd worden en zich vermaken. Maar ze leiden ook tot internationale bekendheid en economische en maatschappelijke impact.

Kom je kijken?

Van EK’s tot WK’s en alles daartussenin: de events zijn van hoge kwaliteit, zitten vol adrenaline en zijn een lust voor het oog. Je bent altijd uitgenodigd om te komen kijken. Wie weet ontmoet je er jouw favoriete sporters, mede-sportliefhebbers of interessante ondernemers. Rotterdam Topsport heeft het complete overzicht van alle topsportevenementen waar jij bij aanwezig kunt zijn.

Successen

Bij Rotterdam Topsport zijn we er trots op dat we zoveel evenementen in Rotterdam faciliteren. Maar onze ambitie reikt verder dan de stadsgrenzen. Wij willen Rotterdam - World City of Sports - aan iedereen laten zien. Foto’s en video’s van ‘onze’ sportevenementen gaan de wereld over. Rotterdam internationaal in de schijnwerpers zetten, daar zet Rotterdam Topsport zich met veel plezier voor in. Al vele jaren.

Jouw topsport-evenement in Rotterdam?

Organiseer jij een topsportevenement? Zoek je een energieke omgeving die sport en ambitie ademt? Bedenk, regel en organiseer samen met Rotterdam Topsport jouw evenement in Rotterdam, World City of Sports.
Neem contact op