NK Klein / Hollandia Roeiwedstrijden

17 Apr 21 t/m 18 Apr 21

Het NK Klein / Hollandia Roeiwedstrijden gaat definitief door en vindt plaats op zaterdag 17 april en zondag 18 april. Anders dan anders vindt het toernooi dit jaar plaats op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Gedurende het weekend gaat er in verschillende velden gestreden worden om de Nederlandse titel in kleine nummers.

De KNRB en Hollandia Roeiwedstrijden zijn verheugd dat het NK Klein georganiseerd kan worden, mede door de samenwerking met gemeente Zuidplas (Zevenhuizen) en ondersteuning van de gemeente Rotterdam en het sportbedrijf Rotterdam.

Voor de onder 23 en juniorenroeiers is het NK Klein een selectiemoment richting het WK U23 en WK Junioren. Deze toernooien staan gepland voor deze zomer. Het Aegon Nationaal RoeiTeam is momenteel in volle voorbereiding op het EK Roeien in Varese; pas daarna wordt besloten wie er deelnemen aan het NK. 

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen zijn bezoekers tijdens het gehele weekend, helaas, niet toegestaan. De wedstrijden zijn echter wel te volgen via een livestream.