Ondersteuning

Mentale gezondheid

Hoe regel je alle dingen naast je sport zonder gestrest te raken? Via Rotterdam Topsport kun je snel terecht bij een aantal sportpsychologen in Rotterdam.

Voeding

Voor professionele kennis over voeding en diëtiek werkt Rotterdam Topsport samen met een expert. Via ons kun je er een afspraak maken. Een sportdietist is gespecialiseerd in voeding bij (top)sport.

Voor ouders

De steun van ouders is goud waard voor elke topsporter. Speciaal voor ouders van sporttalenten heeft Rotterdam Topsport het 'Netwerk Ouders Sporttalenten' opgericht.

Fysieke training

Zorgen dat je als topsporter het maximale uit je lijf haalt, op een gezonde manier. Bij drie betrouwbare sportcentra in Rotterdam kun jij als topsporter terecht.

Sport & studie

Het Topsport Onderwijs Platform Rotterdam is een samenwerkingsverband tussen Rotterdam Topsport en een groot aantal Rotterdamse onderwijsinstellingen. Het doel: de combinatie topsport en onderwijs zo soepel mogelijk laten verlopen.

Medische begeleiding

Optimale zorg voor ogen, spieren en gebit levert de beste prestaties op. Bij de medische partners van Rotterdam Topsport kun je terecht voor behandelingen, vragen en ondersteuning. Heb je een blessure, of wil je een blessure voorkomen, neem dan contact op met een van onze samenwerkende partners.

Supplementen

Bij deze specialisten kun je terecht voor diensten en/of supplementen die jou aan de beste prestaties helpen. Alleen voor topsporters die bij ons geregistreerd zijn.

Financiele ondersteuning

De financiële vergoeding die Rotterdam Topsport kan bieden, is bedoeld voor individuele sporters die in Rotterdam wonen en een A-, Selectie, HP- of Bondstatus hebben, of de status Internationaal talent of Nationaal talent.