Fred van Duijvenbode

Projectmanager Marketing

 

Fred is in de omgeving van het kantoor van Rotterdam Topsport geboren. Een echte Rotterdammer van Zuid dus. Met zijn Rotterdamse tongval en onvermoeibare enthousiasme is Fred moeilijk te missen. Als Projectmanager Marketing wordt hij blij als hij mensen kan verrassen en verwonderen. Net iets meer bieden dan ze verwachten. Geven vindt Fred zoveel leuker dan krijgen! Mensen met elkaar verbinden via o.a. VIP-ontvangsten bij grootschalige topsportevenementen, sportclinics met aangesloten sporters en via inspiratiesessies met bekende topcoaches of topsporters waarbij sport altijd de verbindende factor is, doet hij met veel bezieling en geeft hem veel energie.  

Zelf noemt Fred zich een soort van sportkameleon. Hij kan genieten van mensen die zich tot het uiterste inspannen om een topprestatie te leveren en daarom geniet hij heel erg van alle verschillende sportclinics die hij voor Rotterdam Topsport organiseert voor de sponsorpartners. Ook zet hij zich op sportieve wijze in voor goede doelen als Sporten voor Sophia en de Dirk Kuyt Mini Marathon. Zelf loopt hij graag hard en is hij vaak te vinden op de golfbaan. Niet alleen om met sponsorpartners lessen op Seve te volgen, maar ook om zijn zoon, die op hoog niveau golft, aan te moedigen.

_98A9539-small.jpg

Afgemeten aan de hoogte van het kippenvelgehalte vindt Fred het mooiste sportmoment waar hij bij was, het WK Shorttrack 2017 in Rotterdam Ahoy met een flitsende Sjinkie Knegt in de hoofdrol. KPN had als hoofdsponsor flink uitgepakt met een groot clubhuis. Subtiel gekozen side-events zorgden voor een complete en vooral unieke belevenis. Het Ondernemersontbijt met de burgemeester, de sportieve activaties in het KPN-clubhuis en het door DJ’s opzweepte publiek vermaakte zich kostelijk met leuke gadgets. Helemaal geweldig! 

Neem contact op met Fred

Maak connectie met Fred via LinkedInVolg Fred op Twitter