Hester Timmermans

Office Manager

 

Hester werkt sinds december 2016 bij Rotterdam Topsport als Officemanager. Daarvoor maakte ze sinds het ABN AMRO WTT 2015 al vlogs over Rotterdamse topsportevenementen voor Rotterdam Topsport. Naast de Officemanagement taken, zoals facilitaire ondersteuning, notuleren bij vergaderingen en gastenontvangst, ondersteunt Hester de afdeling Marketing op het gebied van communicatie.

Het WK Shorttrack dat in 2017 plaatsvond in Ahoy vond Hester echt fantastisch. Een sport die op zichzelf als spectaculair is, maar door alles er omheen nog spectaculairder is om mee te maken. Een vol Ahoy waar iedereen uit zijn dak ging toen de mannen op de Relay van plek 4 naar de 1ste plek reden en daar de rest van de rondjes bleven. Waarbij Sjinkie Knegt ver voor de finish al liet zien dat hij wist dat ze zouden gaan winnen. Echt Kippenvel!

Zelf op de schaatsen staan is niet echt iets voor Hester. Wel vindt ze het leuk om de polders in te gaan op haar racefiets. Een hoogtepunt voor haar is dan ook rondjes rijden op de wielerbaan van de Zesdaagse. Haar hart ging wel wat sneller kloppen toen ze naast de baan stond en zag dat deze bijna recht omhoog ging. Maar door de adrenaline en de snelheid was dit heel gaaf om mee te maken. 

Neem contact op met Hester

_98A9612-small (1).jpg
Maak connectie met Hester via LinkedInVolg Hester op Twitter