Tom Hak

Projectmedewerker Evenementen
 

Tom versterkt per 2018 het team Evenementen. Hierin ondersteunt hij de organiserende partijen van diverse topsportevenementen in de breedste zin van het woord.

In zijn vrije tijd is Tom het meest actief met zijn hardloopschoenen aan. Diverse loopevenementen van over de wereld staan op zijn CV, waaronder 5 marathons. De Kralingse Plas is, zowel met loopschoenen als met racefiets, zijn meest voorkomende rondje op Strava. Ook als toeschouwer is Tom vaak terug te vinden bij grote sportevenementen. Melbourne Park heeft tot op heden de meeste indruk gemaakt tijdens de Australian Open 2014.

De laatste kilometer van een marathon is met niets te vergelijken. Euforie en totale uitputting komen samen in één moment. De laatste meters op de Coolsingel, voor het Sydney Opera House en in Central Park zijn voor Tom de mooiste momenten geweest als sporter. Daarnaast was het kampioenschap van Feyenoord in 2017 voor hem een ongeëvenaard moment. Zoals voor elke Feyenoorder heeft het lang moeten duren eer dat de schaal weer vanuit het stadhuis aan de Coolsingel getoond kon worden. De ontlading van de kampioenswedstrijd zal dan ook niet snel vergeten worden.

Tom Hak - web.jpg
Maak connectie met Tom via LinkedIn