Lisette Eijgelsheim

Projectmanager Marketing

 

Als projectmanager Marketing is Lisette eindverantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid en de daarbij behorende coördinatie van de uitvoering van het corporate communicatiebeleid. Als een resultaat gedreven organisator met een grote passie voor Rotterdam vindt ze het heerlijk om deel te nemen aan diverse landelijke en stedelijke werkgroepen, maar ook samen te werken met mediapartners, het bedrijfsleven en de pers.

Daarnaast is zij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het sponsorbeleid en het activeren van sponsorships zodat deze bijdragen aan de commerciële- en communicatiedoelstellingen. Ook representatieve werkzaamheden als bezoeken van (inter)nationale congressen, geven van presentaties en bezoeken van netwerkbijeenkomsten behoren bij deze functie. Naast deze marketing gerelateerde werkzaamheden adviseert zijn de directie m.b.t. beleidsinhoudelijke, bestuurlijke en organisatorische  vraagstukken.

Ze zal het nooit vergeten. Op een zonnige zondag 4 juli 2010 gaf burgemeester Aboutaleb het startsein voor het vertrek van de renners van de 97ste editie van ’s werelds belangrijkste wielerwedstrijd, de Tour de France. Midden op de Erasmusbrug, waar zowel het Franse als het Nederlandse volkslied gespeeld werd, vertrok het peloton richting de Groene kruisweg waar de 1ste etappe officieel van start ging. Kippenvel…

_98A9663-small.jpg
Maak connectie met Lisette via LinkedIn