SupplierBDO

BDO

Uw accountant en (belasting)adviseur in Rotterdam

BDO Rotterdam bevindt zich in de World Port World City, de stad waar overhemden met opgestroopte mouwen worden verkocht. De Rotterdamse mentaliteit is ook kenmerkend voor ruim 160 accountants, belastingadviseurs en consultants. Het kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan staat aan de voet van de Van Brienenoordbrug – de verbinding tussen de havens en de rest van Nederland. BDO adviseurs kennen hun vak nationaal én internationaal als geen ander.

U kunt bij BDO terecht voor:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies
  • Advisory
Wij tonen van lef en bieden onze klanten altijd de hoogste kwaliteit.
- Ruben Willems -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
BDO (gevestigd aan de A16 te Rotterdam) is sinds september 2016 trotse supplier geworden van Rotterdam Topsport. Daar waar sport lef en hoge kwaliteit vereist is dat ook het streven van BDO. Net als Rotterdam Topsport zijn zij zowel nationaal als internationaal continu bezig met het opleiden van talenten, ondersteunen zij veel initiatieven en organiseren zij vele evenementen. 

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Een belangrijke overeenkomst tussen BDO en sport is het tonen van lef en klanten (toeschouwers) altijd de hoogste kwaliteit willen bieden. Zowel binnen sport als de accountancy en advies spelen cijfers en statistieken een grote rol. Het verhaal achter de cijfers van deze samenwerking delen ze jaarlijks in een Sportief verslag. Ook de medewerkers zetten zij aan om te sporten, dit zit verweven in de arbeidsvoorwaarden.

BDO is als Official Businesspartner van de Jupiler League verbonden met de Nederlandse betaald voetbalorganisaties binnen deze competitie. Daarnaast is BDO partner van het Fonds Gehandicaptensport.

 

Accountancy in Nederland

Contactgegevens

Marc Groenen
Partner Belastingadviseurs & Accountancy

Marc.groenen@bdo.nl
010 - 242 46 23

5 vragen aan...Marc Groenen