Bose ProfessionalSupplier

Bose Professional

Lust voor het oor

Al meer dan 50 jaar leidt Bose inzet van onderzoek en wetenschap tot unieke innovaties. Innovaties die niet alleen elegant zijn, maar vooral eenvoudig  in gebruik, en een ware lust zijn voor het oor.

Bose heeft de ambitie en passie voor innovatie altijd voluit ingezet om unieke geluidsoplossingen te ontwikkelen die praktisch elke audio-uitdaging aankunnen op elk toepassingsgebied, zelfs de ruimtevaart. Veel van de producten zijn ontworpen als entertainment- en home audio-systemen, maar het geluid van Bose is ook prominent aanwezig in de luchtvaart- en auto-industrie.

Bose Professional biedt oplossingen voor hoogwaardig geluid in de meest uiteenlopende toepassingen, zoals sportfaciliteiten, sporthallen, hotels, restaurants, winkels, vrijetijdscentra, grote bedrijfsfaciliteiten, stadions, themaparken en bezoekerscentra. Bose zet zich altijd in voor een uitstekende reputatie op het gebied van specificatie en beheer van totale systeemoplossingen. 

Bose biedt als mogelijkheid om een compleet gespecialiseerd dienstenpakket aan te bieden aan bestekschrijvers en eindgebruikers. Ze zetten zich in voor een totaaloplossing, waarbij Bose gebruik maakt van het netwerk met geautoriseerde ProPartners. 

We richten wereldwijd sportaccommodaties in met kwaliteitsgeluid.
- Hans Noijens -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Bose is al enkele jaren supplier van Rotterdam Topsport en in het Tosportcentrum Rotterdam is hal 1 voorzien van een Bose geluidsinstallatie.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
De link met sport is voor Bose wereldwijd het inrichten van sportaccommodaties met kwaliteitsgeluid.
Van breedte sportaccommodatie tot eredivisie voetbalstadion, van fitnesscentra tot topsporthal, van natuurijsbaan tot indoor wintersportaccommodatie, van Formule 1 circuit tot een accommodatie voor de Olympische Zomer- en Winterspelen.

Furore in de Formule 1

Contactgegevens

Hans Noijens
Rayon manager

hans_noijens@bose.com
06 - 1296 3937