Bro-MotionSupporter

Bro-Motion

Slimme online oplossingen

Bij Bro-Motion vinden we het belangrijk dat je van het leven geniet en dat je jouw werk iedere dag met plezier uitoefent. Wie dagelijks efficiënt en met plezier werkt, komt tot betere resultaten. Om alles uit je werkdag te halen en jouw klanten optimaal te bedienen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, dat je een opgeruimd hoofd hebt en over goede tools beschikt om je werk goed te doen. Maar hoe bereik je dat?
 
Bro-Motion geeft advies, ontwikkelt handige webapplicaties en organiseert workshops om jou slimmer online te laten werken.
 
Onze oplossingen zorgen ervoor dat processen versnellen én verbeteren zodat jij tijd over houdt voor de zaken die er echt toe doen. Zo maken we samen jouw business succesvoller.

Wie dagelijks efficiënt en met plezier werkt, komt tot betere resultaten.
- Gilbert van Wingerden -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Bro-Motion is trots op Rotterdam. Het is voor ons een inspirerende en dynamische omgeving. Rotterdam is een stad die leeft en dynamiek uitstraalt, die werelds en no nonsense tegelijk is. Bovendien houden wij van de Rotterdamse mentaliteit  van mouwen opstropen en aanpakken. Die link vinden we ook bij Rotterdam Topsport. Een enthousiaste organisatie die dagelijks met volle kracht vooruit bezig is om Rotterdam als de 'Sportstad' van Nederland op de kaart te zetten. Wij vinden het mooi dat we hier aan bij kunnen dragen als partner.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Ondernemen is topsport. Net zoals een topsporter ben je als ondernemer dagelijks met je bedrijf en collega’s bezig om jezelf constant te overtreffen, doelgericht te werken en de beste te zijn in jouw sector. Wij ondersteunen ondernemingen om het beste uit zichzelf te halen door slimmer te werken.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
De digitale wereld verandert onze levens intensiever dan ooit tevoren. We zijn de hele dag verbonden met de wereld om ons heen. Voor consumenten is dat fantastisch, maar veel bedrijven vinden het nog steeds lastig hoe ze zich moeten heruitvinden. Wat moet dan anders? Op welke manier kan je jouw bedrijf beter afstemmen op klanten en hoe kunnen processen verbeteren en versnellen zodat jouw bedrijf en collega’s een omgeving krijgen waar slimmer wordt gewerkt en waarin technologie, processen en mensen worden samengebracht.

Wij zijn de sparring partner voor het netwerk voor vragen die spelen op het gebied van digitale transformatie. 

Gilbert van Wingerden
Managing Director

gilbert@bromotion.nl
06 - 12 50 96 20