DaikinSupporter

Daikin

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaatoplossingen. We leveren topprestaties op topniveau. Met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van airconditioning, warmtepompen en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal binnenklimaat en comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. We doen er alles aan om een perfect klimaat te creëren: voor onze collega’s, onze partners, klanten, eindgebruikers en de maatschappij.
Klimaatsystemen spelen een grote rol in de verduurzaming van gebouwen. Daikinsystemen maken gebruik van hernieuwde energiebronnen, reduceren operationele kosten en dragen bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Het team van Daikin Nederland stelt alles in het werk om zowel nu als in de toekomst de meest efficiënte en betrouwbare klimaatoplossingen voor residentiële, commerciële of industriële toepassingen te leveren.

Daikin draagt een warm hart toe aan een beter topsportklimaat in Rotterdam..

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Sinds 2018 is Daikin Nederland trotse hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB).  We hebben gekozen voor deze sport omdat het een prachtige link heeft met onze business. Maar ook de lokale topsport inspireert ons.  Vanuit onze Nederlandse vestiging in Capelle a/d IJssel dragen wij graag ons steentje bij aan het Rotterdams sportsucces en willen wij dit samen met de andere partners mede mogelijk maken.
 

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

Net als Rotterdam Topsport omarmen wij partnerships. Wij geloven dat je met elkaar tot een nog hoger niveau komt. Zowel Daikin als Rotterdam Topsport hebben een mooi en interessant sportief netwerk. Deze zullen we gezamenlijk inzetten voor mooie toekomstige projecten.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Vanzelfsprekend zijn wij voor andere partners de juiste partij als het gaat om advies en verduurzaming van klimaatsystemen. Daarnaast zien we ook veel andere kansen voor samenwerking in onze rol als officieel partner van Schaatsend Nederland. Topsporters en topcoaches uit ons netwerk kunnen inspirerend en versterkend werken voor de relaties en sporters van Rotterdam Topsport. Dit levert voor beide partijen de bekende win-winsituatie op.

Contactgegevens

Edwin Hoogerwerf
Managing Director

marketing@daikin.nl
088 - 324 54 60