SupplierDAKA Sport Rotterdam

DAKA Sport Rotterdam B.V.

Specialist op het gebied van sportartikelen

"Daka is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. In het begin van 2008 is dit filiaal verhuisd naar de Abraham van Stolkweg, dat met maar liefst 5000 m2 het grootste filiaal van Daka Sport is.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot 6 winkels, een uitgebreide webshop en 150 medewerkers, met vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer en Leidschendam. Het bedrijf staat nog steeds onder leiding van de familie Dankaart. In de verschillende winkels met een totale winkelvloeroppervlakte van 13.000 m2 bieden zij een totaalaanbod van sportartikelen en sport-lifestyle, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. Tevens vindt je er ook de laatste trends op het gebied van sport en sportmode tegen zeer scherpe prijzen.

Daka is de specialist op het gebied van vele sporten waar onder wintersport, tennis, voetbal, running, aerobics, fitness, inline skaten, golf en hockey. 

Daka Sports United is het laatst geopende filiaal met 4500 m2 oppervlakte en heeft verschillende merkshops over 2 verdiepingen. Sports United is uniek door het breedste aanbod per merk en de wisselende collecties. ,,Groots en toch gezellig winkelen in Rotterdam Zuid tegenover de Kuip."

Sport, niets meer en niets minder.
- Esther Dankaart -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Partner zijn van Rotterdam Topsport geeft ons een binding met de ambassadeurs van sport-minded bussinesspartners met een hart voor sport & Rotterdam. Sinds het eerste uur zijn wij supplier van Rotterdam Topsport en zullen dit ook in de toekomst blijven aangezien deze club mensen en haar partners bijdragen aan een sportcultuur in de regio. Dit is waar wij zelf ook voor staan!

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
'Sport', niets meer en niets minder...zoals onze pay-of zegt: 'Daka, als het om sport gaat'

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Aangezien wij gericht zijn op de consument wellicht niet direct sales, ondanks dat we met diverse partners al zaken doen of een relatie hebben. Juist contacten leggen in een mooi netwerk van partners biedt mogelijkheden op operationeel vlak. Wij maken daar zelf (nog) niet genoeg gebruik van, maar zien absoluut kansen. Wat wij kunnen bieden laat ik over aan de creativiteit van de partners, die uiteraard altijd welkom zijn voor nieuwe initiatieven of gewoon een bak koffie.

DAKA Rotterdam Noord 2018

Contactgegevens

Esther Dankaart
Manager

Esther@daka.nl 
010 - 415 98 88