davidlloydSupplier

David Lloyd

David Lloyd Clubs is meer dan een enkel sportschool. Bij David Lloyd Clubs kun je terecht voor een goede training in de veelzijdige gym, een ontspannend dagje in spa, een verfrissende duik in het zwembad en ontmoet je nieuwe mensen tijdens een van de vele groepslessen. Onze deskundige trainers staan altijd voor je klaar en in de clubroom kun je bijkomen met een kopje koffie of een heerlijke verse smoothie.

Terwijl je aan het trainen bent kun je gebruikmaken van het kinderdagverblijf zodat je zorgeloos kunt genieten van een work-out en op een aantal locaties zijn er tennislessen beschikbaar.

David Lloyd Clubs heeft bijna 130 locaties wereldwijd waarvan er 6 in Nederland. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam centrum, Blijdorp, Capelle en Eindhoven.
 

Hard werken verslaat talent wanneer talent niet bereid is hard te werken.
- Lorraine de Lange

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
David Lloyd Clubs staat voor gezondheid en een gezonde levensstijl, dat betekent voor iedereen iets anders. We proberen iedereen daarin te ondersteunen. Topsporters hebben faciliteiten nodig om mentaal en fysiek in topconditie te zijn, denk daarbij aan fitnessfaciliteiten maar ook ontspanning in de sauna of hersteltrainingen in het zwembad. David Lloyd Clubs heeft die faciliteiten, samen met topsporters creëren we een atmosfeer waar gezond leven voor iedereen toegankelijk is.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
David Lloyd Clubs wil haar leden een ultieme ervaring geven – daarin gaan we ‘above and beyond’. De club werd opgericht na de succesvolle tenniscarrière van David Lloyd, topsport is onderdeel van ons DNA. David heeft de unieke filosofie om faciliteiten te bundelen zodat jong tot oud zich welkom voelt en zich volledig op zijn/haar doelen kan richten.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Samen met Rotterdam Topsport hopen we topsporters met onze faciliteiten te ondersteunen. Daarnaast vinden we het belangrijk om het belang van gezond leven te benadrukken. Mentaal en fysiek gezonde collega’s presteren beter en vallen minder vaak uit. Als we dit samen met en bij de partners kunnen bereiken is deze missie voor ons geslaagd.

Contactgegevens

Lorraine de Lange
Marketing Manager Netherlands

lorraine.delange@davidlloyd.co.uk
06-41 955 955