NieuwspeperMediapartners

De Nieuwspeper

Hét multimediaplatform van Rotterdam


De Nieuwspeper -onderdeel van Mediahuis Nederland- die ook verschijnt in dagblad Metro is hét mediaplatform van Rotterdam en de regio. Op een pittige en inspirerende wijze worden nieuws en uniek geschreven achtergrondverhalen gebracht ondersteunt met professionele fotografie. Tweewekelijks op woensdag in de even weken, verschijnt er huis-aan-huis in geselecteerde gebieden een papieren versie, worden de leestafels in het centrum bezorgd en zijn er 75 afhaalpunten. Door gebruik te maken van deze 4 verschillende manieren van distributie is De Nieuwspeper het hoge nee/nee stickergehalte in Rotterdam te slim af en worden er 322.000 lezers bereikt. 
 

De toekomst van content gaat niet om betere teksten maar om betere distributie.
- Tonia van Nieuwenhuijzen -

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Zoals sport verbindt is sportredactie een belangrijk onderdeel van de redactieformule. Van veel belangrijke sportevenementen, zoals de Wooning Zesdaagse Rotterdam en het ABN Amro World Tennis Tournament, is De Nieuwspeper de lokale mediapartner. De agenda met evenementen van Rotterdam Topsport vinden lezers op deze redactiepagina’s. 
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Door het grote bereik biedt De Nieuwspeper een belangrijk communicatieplatform voor partners van Rotterdam Topsport. Waar dagblad Metro in bereik sterk is in de leeftijden 18-55 jaar (met een kwart millennials en young professionals!), werkt De Nieuwspeper aanvullend bij de doelgroepen 36-65+. Creatieve content wordt steeds essentiëler, informeer als partner eens naar de mogelijkheden van redactie.
 

Ontdek Mediahuis

Contactgegevens

Tonia van Nieuwenhuijzen
Sales Consultant

t.van.nieuwenhuijzen@mediahuis.nl
06 - 49 05 47 83