FaberExposizeSupplier

FaberExposize


FaberExposize, dat in 1933 begon als zeilmakerij, heeft zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van doekbedrukking met naast vestigingen in Nederland (Amsterdam en Rotterdam), onder andere vestigingen in Europa, AziĆ« en Zuid-Amerika. Met ruim 80 jaar ervaring is FaberExposize niet alleen een begrip op het gebied van vlaggen, maar ook op het gebied van andere indoor- en outdoor communicatie mogelijkheden zoals grootformaat prints voor retail, beurzen, exposities en evenementen. In de Nederlandse fabrieken worden harde materialen bedrukt die geschikt zijn voor displays, beursstands en een veelheid aan andere toepassingen; van abri- en billboards tot stickers. De ervaring in kwaliteitsbedrukking wordt tegenwoordig ook ingezet voor sport- en promotiekleding. Met de introductie van Fairlyn kan FaberExposize ook 100% duurzaam en recyclebaar materiaal leveren voor uw groene boodschap.

Het unieke aanbod van FaberExposize biedt een totaaloplossing voor de communicatie van A tot Z, inclusief plaatsing- en onderhoudsservices.

Faber Vlaggen staat juichend langs het parcours.
- Yoerie van Keulen -

Juichend langs het parcours
Vlaggen, spandoeken, banieren, boarding en beachflags; ze zijn niet weg te denken bij grote sportevenementen. Ook langs sportvelden en routes doen de aandachtstrekkers van Faber trouw hun werk om een reclameboodschap of belangrijke publieksinformatie duidelijk en opvallend over te brengen. Sporters, van hardlopers tot wielrenners en tennissers, worden zo aangemoedigd door de clubkleuren van hun supporters en sponsoren. Van de Rotterdam Marathon tot de Amstel Gold Race; FaberExposize staat juichend langs het parcours!

Faber Exposize in beeld

Contactgegevens

Yoerie van Keulen
Accountmanager - Specialized in City Dressing & Event Dressing

yvankeulen@faberexposize.nl
088 - 480 11 00

5 vragen aan...Yoeri van Keulen