ToppartnerHarborn

Harborn digital

Let's change the world

Wat heb je nodig? Een ontwerp? Een custom-built digitaal product? Hosting in de cloud? Onderhoud? Innovatiesessies? Wat het ook is, je kunt het allemaal onder één dak vinden. Ons dak, welteverstaan, want wij zijn dé digitale one-stop shop.

Onze manier van werken gaat niet over één ding, het draait om een heleboel zaken. Dat is wat ons uniek maakt. Een toegewijd ontwikkelteam, bijvoorbeeld, om te werken met bekende gezichten en om langdurige relaties op te bouwen. Of: op maat gemaakte hackathons en labdagen, speciaal ontwikkeld voor én met elke individuele klant.

Sharing is caring. Het is een van de krachtigste (en leukste!) manieren om echt een verschil te maken. We delen ideeën en kennis, zowel intern als extern. Met onze collega's, onze klanten, met prospects en, eerlijk gezegd, met iedereen die erin geïnteresseerd is.

We zijn open en denken in mogelijkheden. Het bewijs daarvan is het aantal ideeën dat is uitgegroeid tot succesvolle zelfstandige ondernemingen en start-ups.

Growth gives us energy. We drive digital forward..
- Jeroen Soeterbroek -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
De evenementen die Rotterdam Topsport de afgelopen jaren voor Rotterdam heeft verworven, georganiseerd en uitgevoerd, vormen een van de fundamenten onder het imago van Rotterdam. Make it Happen. Met die trots en draagkracht voelen wij ons sterk verbonden. En willen wij ons steentje bijdragen door ons inmiddels jarenlange partnership.
 
Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Topsport verbindt. Rotterdam verbindt. Al jaren draagt Harborn, Rotterdam Topsport een warm hart toe. En is zij trots om als digitale partner te mogen fungeren.
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Tech­no­lo­gie verandert onze com­mu­ni­ca­tie. Tussen we­reld­bur­gers én in de manier waarop vraag en aanbod elkaar vinden. Razendsnel. Een tijd vol kansen en uit­da­gin­gen voor ver­nieu­wen­de denkers én platforms. De digitale trans­for­ma­tie van uw or­ga­ni­sa­tie, staat bij ons centraal. Daar helpen wij graag bij. Als een team, met een agile aanpak, leveren we digitale producten waar uw gebruikers blij van worden.

Harborn digital

Contactgegevens

Jeroen Soeterbroek
Managing Director

jeroen.soeterbroek@harborn.com


010 - 436 50 50