SupporterHotel New York

Hotel New York

Ze is een baken op Zuid. Een herinnering aan de rijke historie van de Rotterdamse stoomvaart, maar tegelijkertijd een symbool van stadse vernieuwing: Hotel New York. The Grand Old Lady is even statig als hip en even klassiek als eigentijds. Het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn ontvangt in haar tweede leven als hotel en café-restaurant al meer dan een kwart eeuw avontuurlijke toeristen, reizende zakenlieden, hongerige restaurantbezoekers en trouwe Rotterdammers. Haar karakteristieke groene torens, vanzelfsprekende gastvrijheid en unieke plek aan de Maas maken Hotel New York tot een icoon in Rotterdam en een begrip tot ver daarbuiten

Wij zijn hartstikke blij dat we weer onderdeel mogen uitmaken van Rotterdam Topsport.
- Roel Dusseldorp -


Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
We dragen de sport in Rotterdam een warm hart toe omdat sport ook een groot promotiemiddel van de stad Rotterdam is. En…. wij als hotel met 2 restaurants zijn erg gebaat bij de promotie van onze mooie stad.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Net als Rotterdam Topsport proberen wij ook om de stad Rotterdam op de kaart te zetten. RT gericht ter promotie van Rotterdam Sportstad en wij als hotel ter promotie van toeristische & zakelijke stad Rotterdam. Wij doen dat met de mouwen opgestroopt en de borst vooruit! De vele gasten die ons bezoeken voorzien we van een drankje, hapje, borrel en mooie kamers…., klinkt als topsport wat we elke dag in Hotel New York presteren!
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Lunch, Diner, Borrel, Vergadering, Overnachting, Presentatie, Feest, Relax momentje, Trouwerij, Afternoon Tea, Evenement, Verrassing, etc. wat kunnen we niet betekenen?
Uiteindelijk is het altijd wat leuks wat je bij ons komt doen!
 

Contactgegevens

Roel Dusseldorp
General Manager

rdusseldorp@hotelnewyork.nl
06 532 151 19

Hotel New York