#InnerVida#supporter

InnerVida OntplooiingsArchitecten

InnerVida maakt het ongewone gewoon. Wij zijn experts op het gebied van Human Experience.

Wij maken het ongewone gewoon en zijn van mening dat de mens weer gewoon mens mag zijn. Dit is niet alleen onze mening, dit is de toekomst! Ons doel? Maatschappelijke impact genereren door zo veel mogelijk mensen en organisaties zichzelf te laten ontplooien vanuit hun natuurlijke talenten. Daarbij dragen we bij aan een duurzame, gelukkige en succesvolle samenleving. Door onderzoek, innovatie en expertise verbinden we unieke en uitzonderlijke talentvolle mensen en dragen we bij aan het geluk van een duurzamere samenleving.

Hoe we dat doen? Op een ongewoon gewone wijze en met lef. We creëren onderscheidende impact door dynamische events, het verbinden van organisaties en het bouwen van nieuwe ecosystemen en door op maat gemaakte ontplooiingstrajecten. Dit alles met als doel: inzicht te creëren in de onbewuste aansturing van mens en organisatie en door de behoeften van de mens in de toekomst samen te bepalen.

Wij geloven in het echte samen! Niet door alleen iets samen doen, maar samen te bouwen. Een future proof en duurzame samenwerking waarbij de mens te allen tijde centraal staat.

Wij zijn experts in Human Experience. Wij zijn InnerVida OntplooiingsArchitecten, een ongewoon gewoon bedrijf! 

Vind structuur waar je woont, werkt of leeft, en cultuur als persoonlijkheid. Want jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn..
- Tatiana van Kootwijk -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Waarom waren we nog geen partner? Rotterdam Topsport en InnerVida dragen beiden bij aan een duurzame talentontwikkeling van mens en maatschappij. Het is dan ook vanzelfsprekend om vanuit het gedachtegoed te werken dat talentontwikkeling alleen maar mogelijk is door een zo goed mogelijke context te creëren voor het toekomstig talent. Alleen hierdoor kan het talent ook echt tot zijn recht komen. Dit kan alleen door een samenwerking met een organisatie die in hetzelfde gelooft.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Onze visie past als een goed zittende voetbalschoen in een partnerschap met Rotterdam Topsport. Want wat is topsport zonder talent? En wat is een maatschappij zonder talenten? Het één kan niet zonder het ander, de één heeft de ander nodig... Daarom ook het partnerschap, samenwerking met Rotterdam Topsport. Een samenwerking waarin we bouwen aan de verbinding tussen unieke en uitzonderlijke talentvolle mensen, we kennis en innovaties creëren en samen de samenleving duurzaam versterken. Wij zijn trots dat onze ongewoon gewone visie zo aansluit bij een toporganisatie als Rotterdam Topsport.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Wij zijn expert in Human Experience. Van ontplooiing van mensen en teams tot aan de verandering van organisaties. Met passende interventies en assessments raken we de juiste snaar. In co-creatie, doelgericht en op maat. Zo kan de organisatie zich succesvol ontplooien en de veerkracht krijgen om mee te bewegen met verandering of zelf verandering in gang te zetten. Transformatie vanuit het waarneembare gedrag en de onbewuste aansturing. Dit doen we door:

  • Maatwerk trainingen; de duurzame verandering.
  • Advisering & implementatie van verandertrajecten; democratische en inclusieve verandering door co-creatie.
  • Richtinggevende opleidingsjaartrajecten; een leven lang in-company leren.
  • Individuele coachingstrajecten en groepsdynamische teamcoaching; de ervaring van je leven.
  • Strategisch talentbenutting & competentiemanagement; optimale verandering vanuit het persoonlijk onbewuste.
  • Organisatie- en teamanalyses en assessments; een prettige confrontatie met het aanwezige potentieel.
  • Interactieve kick-offs en inspiratie experiences; de energieboost die beweging mogelijk maakt.
  • Persoonlijk leiderschapstrajecten en implementatie van Circulair Leiderschap; versnellen door te vertragen, de puurste vorm van persoonlijk leiderschap.
  • Vision in Human Being Design; geïnspireerd en met energie de toekomst uitzetten.

Natuurlijk ongewoon - Een Ongewoon Gewone Film

Tatiana van Rijswijk
Eigenaar (Founding Mother)

tatiana@innervida.nl
06 - 422 305 45