InnerVidaSupporter

InnerVida

Wij zijn Innervida.

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches, trainers en werken interdisciplinair samen. Onze expertise en ervaring is divers, toch delen we al meer dan twintig jaar een gezamenlijke passie voor de mens. Wij werken nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie en de professionele ambitie van jouw team en organisatie waar te maken.

We zijn human experience-experts.

Veel organisaties zien hun medewerkers nog steeds als een 'resource'. Wij zien iedereen vooral als mens. Mensen zijn nooit alleen medewerkers; ze zijn ook ouder, kind, buurman, vriend, vriendin en partner. Dit alles bepaalt hoe iemand zijn werk ervaart en zich in een team of organisatie gedraagt. Om die reden nemen we de woon-, werk-, technologische- en leefomgeving altijd als context mee. Wij zijn human experience-experts.

We vinden dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Wij geloven dat de mens weer mens mag zijn. Ons doel is dat ieder mens binnen al z’n contexten de beste versie van zichzelf is. Dat is voor een ieder anders en daarom gaan wij met oprechte aandacht, interesse en verbinding een laagje dieper. Door het ongewone gewoon te maken. Wat ons betreft is dat win-win voor zowel de mens, het team, de organisatie maar ook de samenleving.

WIJ TRANSFORMEREN DE PASSIE VAN DE MENS TOT MAGIE IN DE ORGANISATIE .
- Tatiana van Rijswijk -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Waarom waren we nog geen partner? Rotterdam Topsport en InnerVida dragen beiden bij aan een duurzame talentontwikkeling van mens en maatschappij. Het is dan ook vanzelfsprekend om vanuit het gedachtegoed te werken dat talentontwikkeling alleen maar mogelijk is door een zo goed mogelijke context te creëren voor het toekomstig talent. Alleen hierdoor kan het talent ook echt tot zijn recht komen. Dit kan alleen door een samenwerking met een organisatie die in hetzelfde gelooft.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Onze visie past als een goed zittende voetbalschoen in een partnerschap met Rotterdam Topsport. Want wat is topsport zonder talent? En wat is een maatschappij zonder talenten? Het één kan niet zonder het ander, de één heeft de ander nodig... Daarom ook het partnerschap, samenwerking met Rotterdam Topsport. Een samenwerking waarin we bouwen aan de verbinding tussen unieke en uitzonderlijke talentvolle mensen, we kennis en innovaties creëren en samen de samenleving duurzaam versterken. Wij zijn trots dat onze ongewoon gewone visie zo aansluit bij een toporganisatie als Rotterdam Topsport.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

We gaan voor langdurige impact. Met onze onderzoeken, evenementen, kennis, ervaring en onze opleidingsprogramma’s maken we mensen en organisaties klaar voor toekomst, aantoonbaar gelukkiger en succesvoller.

We kunnen jou, je organisatie of team op verschillende manieren strategisch verder helpen:

  • Human experience management
  • Organisatie maatwerkopleidingen
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Begeleiding bij reorganisaties en verandertrajecten
  • Team selectie Assessments
  • Teamcoaching
  • Teamoptimalisatie
  • Executive & Personal Coaching
  • Loopbaanbegeleiding & Outplacement
  • Leiderschapsontwikkeling

Innervida focust op de human experience

Tatiana van Rijswijk
Eigenaar (Founding Mother)

tatiana@innervida.nl
06 - 422 305 45