Kalfsbeek BMW / MINIToppartner

Kalfsbeek BMW/MINI

Begrip voor autoliefhebbers in de hele regio

Automobielbedrijf Kalfsbeek is BMW en MINI dealer met vestigingen in Schiedam, Wateringen en Brielle. Vanuit deze vestigingen vertegenwoordigen wij het complete aanbod van deze merken waaronder tevens BMWi agent en BMW M.
 
Overal draait het bij Kalfsbeek om uw rijplezier: zo is er sinds 2017 in Schiedam Kalfsbeek Premium Car World, een nieuw 4 verdieping tellend pand, met een ruim aanbod aan gebruikte automobielen. Tevens is in Schiedam een nieuw universeel schadebedrijf gebouwd.
 
Uw mobiliteitspartner 
De wereld is de afgelopen jaren sterk veranderd. Kalfsbeek heeft hierop ingespeeld door haar dienstverlening op diverse gebieden uit te breiden met als doel onze klantrelaties volledig te ontzorgen op het gebied van automobiliteit. Zo ontstond een universeel garagebedrijf: Bosch Car Service Rijnmond, een verzekeringspolis: Kalfsbeek Top Cover, een universele leasemaatschappij, Kalfsbeek Autolease,  en de Haal- en Brengservice. Mede door deze uitgebreide dienstverlening is Kalfsbeek uitgegroeid tot uw complete mobiliteitspartner.

Link met sport
BMW is global sponsor op het gebied van o.a. golfsport, zeilsport en motorsport. MINI ondersteunt de meer extreme sporten zoals kitesurfing, Red Bull Crashed Ice en Car Challenge. Al jarenlang is Kalfsbeek een bekende naam in de golf- en paardensport. Door de samenwerking met Rotterdam Topsport kan Kalfsbeek een maatschappelijke bijdrage leveren op een breed sportief vlak binnen de regio.

Via het Toppartnership fungeert Rotterdam Topsport als ambassadeur van ons, zij zijn ons visitekaartje.
- Gijsbert Kalfsbeek -

Interview met Gijsbert Kalfsbeek