SupplierLodder

Prachtbloemen.nl

Prachtige boeketten voor elke gelegenheid.

Prachtige bloemen, als verrassing, felicitatie, bedankje of als hart onder de riem. 

Alle boeketten worden door ons eigen team met passie voor u samengesteld.
Prachtbloemen maakt geen gebruik van collega bloemisten en alle boeketten en/of cadeauartikelen worden door heel Nederland voor u bezorgd.
Elk boeket wordt mooi voor u verpakt en zeer verzorgd bij uw klant afgeleverd.

 

Alle boeketten en cadeaus met passie samengesteld.
- Bas Lodder -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Wij zijn net als Rotterdam Topsport zeer betrokken bij Rotterdam. De meeste klanten, van oudsher van ons moederbedrijf Lodder Events & Sfeermakers, zijn in Rotterdam gevestigd en wij organiseren diverse evenementen in Rotterdam. De georganiseerde evenementen en activiteiten van Rotterdam Topsport zijn voor ons ideaal om te netwerken. Bij uitstek de perfecte partner!

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Prachtbloemen en Lodder Events & Sfeermakers zorgen, met het hele team, voor een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij alleen leveren als het gehele team samenwerkt; dit geldt ook voor de Topsportwereld. Prachtbloemen en Lodder Sfeermakers verzorgen alles op het gebied van bloemen, planten en meubels. Lodder Sfeermakers is het visitekaartje van uw bedrijf doormiddel van uitstekende groendecoraties. Lodder Sfeermakers verzorgt niet alleen de groendecoraties maar kan uw bedrijf ook een bloemenweekabonnement aanbieden. Dit houdt in dat u elke week verse bloemen compleet in vaas ontvangt. Ook leveren wij boeketten t.b.v. relaties, jubilea, verjaardagen, geboortes, huwelijken etc. een boeket bestellen kan via mail of telefoon. Ook voor de aankleding van uw evenement kan u terecht bij Lodder Sfeermakers.

Contactgegevens

Bas Lodder
Directeur

bas.lodder@lodder-bv.nl
078 - 677 20 95