SupplierLodder

Lodder Events & Sfeermakers

Fleurige aankleding voor ieder event

Lodder, sfeermakers voor binnen en buiten Lodder is al jaren actief op het gebied van groen- en bloemdecoraties, events, verhuur meubilair en gardening.

De afgelopen jaren heeft de onderneming naam gemaakt door zich van haar beste kant te laten zien bij de aankleding van evenementen, topsportwedstrijden, beurzen, tentoonstellingen, maar ook het 'groene' interieur van complete kantoorgebouwen.

Hierdoor kan Lodder grote namen uit de sportwereld, hotelbranche, cateringbranche en bankenwereld tot haar vaste klanten rekenen. Een kleine greep uit Lodder’s klantenbestand: Feyenoord, Ahoy, NAC Breda, Rabobank, ABN Amro World Tennis Tournament, Sportgala, Bilderberg Groep, NOS, Brabanthallen, Thermen Barendrecht.

De kracht van veelzijdigheid.
- Bas Lodder -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Wij zijn net als Rotterdam Topsport zeer betrokken bij Rotterdam. De meeste klanten zijn in Rotterdam gevestigd en ook ons zusterbedrijf ‘Lodder Events & Producties” organiseert diverse evenementen in Rotterdam. De georganiseerde evenementen van Rotterdam Topsport zijn voor ons ideaal om te netwerken. Bij uitstek de perfecte partner!

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Lodder Sfeermakers en Lodder Events & Producties zorgt, met het hele team, voor een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij alleen leveren als het gehele team samenwerkt dit geldt ook voor de Topsportwereld.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Lodder Sfeermakers verzorgt alles op het gebied van bloemen, planten en meubels. Lodder Sfeermakers is het visitekaartje van uw bedrijf doormiddel van uitstekende groendecoraties. Lodder Sfeermakers verzorgt niet alleen de groendecoraties maar kan uw bedrijf ook een bloemenweekabonnement aanbieden. Dit houdt in dat u elke week verse bloemen compleet in vaas ontvangt. Ook leveren wij boeketten t.b.v. relaties, jubilea, verjaardagen, geboortes, huwelijken etc. een boeket bestellen kan via mail of telefoon. Ook voor de aankleding van uw evenement kan u terecht bij Lodder Sfeermakers.

Contactgegevens

Bas Lodder
Directeur

bas.lodder@lodder-bv.nl
078 - 677 20 95