MUST SEESupporter

Must See

Must See is het nieuwe internationale toeristenplatform van Rotterdam! Reis- en Rotterdamexperts selecteren voor jou de échte 'mus sees' van Rotterdam.

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Rotterdam Topsport zet de stad wereldwijd neer als een topsport stad. Rondom deze internationale events die zij naar Rotterdam halen, kunnen we Rotterdam Topsport ondersteunen om mensen een zo goed mogelijk verblijf in de stad te geven. Daarnaast dragen we graag uit dat Rotterdam een sportstad wil zijn. Een gezonde stad vol met sport en activiteiten.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

We werken met dezelfde partners in Rotterdam en ondersteunen graag allebei het sporthart van Rotterdam. Door bezoekers van de stad te wijzen op allerlei MUST SEE locaties kunnen we ze daardoor eenvoudig in aanraking brengen met dit sporthart.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

We hebben een groot netwerk binnen de toeristische sector in Rotterdam en omgeving. Daarnaast hebben wij in onze app innovatieve technieken zoals Augmented Reality. Op dit gebied lopen we ver voorop (zelfs wereldwijd)

“De samenwerking met Rotterdam Topsport is uiteraard super! Zij streven ernaar om Rotterdam wereldwijd als topsport stad uit te dragen en daar helpen wij graag aan mee! Op onze website, maar ook in onze app kunnen we met onze Augmented Reality (AR) allerlei dingen toevoegen waardoor de topsportevents voor een nog bredere doelgroep interessant wordt”

Contactpersoon

Maikel Coomans
CEO

maikel@mustsee.today
084 - 867 51 12