Oostelbos van den BergSupporter

Oostelbos van den Berg

Toonaangevend adviesbureau

Oostelbos Van den Berg is al ruim 14 jaar een toonaangevend adviesbureau op het gebied van bouwmanagement en huisvestigingsadvies. Binnen het bureau is ruime ervaring met de ontwikkeling en realisatie van (zorg-)vastgoed, onderwijshuisvesting, woningbouw, overheidsgebouwen, commercieel en maatschappelijk vastgoed. Het bureau is ISO-NEN 9001 gecertificeerd

Kernwaarden van de organisatie zijn klantgerichtheid en pragmatische transparante werkwijze. De (huidige) dynamische marktomstandigheden vragen om een snel, oplossingsgericht en flexibel instelling, maar ook gestructureerde aanpak. Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedeigenaren, (institutionele) beleggers, overheden, ontwikkelaars, aannemers en eindgebruikers en dit zowel voor de profit als non-profit sector.

Ervaar de ervaring.
- Ghiel van de Meeberg -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Enerzijds om deel te nemen aan een interessant en dynamisch netwerk, anderzijds om een bijdrage te leveren aan de topsport omgeving in Rotterdam.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Grote Vastgoedprojecten zijn als topsport bedrijven. Je moet in topconditie zijn, je techniek moet feilloos blijken en je bent continue gefocust.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Huisvestingsadvies nodig of problemen met uw vastgoedopgave? Bel gerust of stuur me een email!

logo naast voordeur.jpg

Contactgegevens

Ton van den Berg
Directeur

ton@oostelbosvandenberg.nl 
0182 621 900

Interview met Ton van den Berg