Toppartner

RAUWcc

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als creatief bureau vinden we het belangrijk dat topsporters alles uit hun social media kunnen halen. Vaak willen ze namelijk wél heel graag, maar weten niet zo goed hoe te beginnen. Door sporters hiermee te helpen kunnen zij meer bereiken, in de breedste zin van het woord. Meer invloed, meer inspireren, meer kans op sponsordeals en meer contact met fans. Zo halen ze alles uit hun sport én carrière, op een toffe en toegankelijke manier. Ook na hun sportieve hoogtepunten.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport en RAUWcc, het Rotterdamste creatief bureau, hebben veel gemeen. We zetten door, maken dingen niet ingewikkelder dan nodig, werken hard, houden van korte lijnen en klare taal. Deze mentaliteit is topsporters ook niet vreemd. We zijn dan ook groos op deze samenwerking.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Wij zijn RAUWcc, de creatieve collega’s die je altijd al wilde hebben. We vernieuwen, inspireren en activeren. Soms zijn we eigenwijs en schuurt het. Want wij gaan nóóit voor middelmatigheid. Met onze aanpak dagen we het communicatievak continu uit. Als dit je aanspreekt moeten we gauw een bakkie doen!

Je moet willen delen om te kunnen vermenigvuldigen.
- Maarten Reijgersberg

Contactgegevens

Maarten Reijgersberg
#eindbaas

maarten@rauwcc.nl
+31621708278