MediapartnersPort of Business

Port of Business

Quality meets quality: dat is het motto van Port of BUSINESS. Wie wij zijn? Heel simpel: het grootste communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid. Kennis delen met kennissen en contacten leggen met de ondernemers of bestuurders die u wenst ging nog nooit zo eenvoudig. Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen op allerlei niveaus. Door zaken alleen op te pakken gaat u misschien sneller, maar door samenwerking komt u verder.

Port of BUSINESS is uniek. Alle uitingen zijn volledig toegespitst op inhoud, zowel offline met onze bladen en bijeenkomsten als online. Interessant voor zowel CEO’s, managers en salesmedewerkers.

Vrienden van Port of BUSINESS kunnen 24/7 actueel zakennieuws uit de regio lezen en hebben met een persoonlijke inlogcode tevens toegang tot een databank vol met artikelen die eerder in onze magazines zijn gepubliceerd. Ook is het mogelijk een bedrijfsprofiel aan te maken en een blog bij te houden. De koppeling met social media is daarnaast ook zo gemaakt. Een zakenagenda van regionale bijeenkomsten en evenementen ontbreekt ook niet. Zo ziet u altijd in één oogopslag waar en wanneer interessante netwerkmogelijkheden liggen. Port of BUSINESS is er om regionale professionals samen te brengen, dus organiseren wij het hele jaar door een keur aan bijeenkomsten: vier keer per jaar een groot netwerkevent, vier keer per jaar een congres of symposium waarbij kennisoverdracht centraal staat en vier keer per jaar inhoudelijke kennissessies.

Door zaken alleen op te pakken gaat u misschien sneller, maar door samenwerking komt u verder .
- Kees van ’t Zelfde-

Contactgegevens

Kees van ’t Zelfde
Commercieel directeur HJ Media Producties B.V.

kees@portofbusiness.nl
0180 33 16 00