RotterTramSupporter

RotterTram

Een rijdend tramrestaurant door de mooiste stad! In de historische Rotterdamse Duwag-tram (1629) is een volwaardig restaurant gebouwd met 44 plaatsen, een keuken en toilet aan boord. Wij bieden een unieke beleving van de stad, het ophalen van oude herinneringen en het maken van nieuwe. In het voorste gedeelte van de tram hebben we 20 plaatsen en achterin 24 plaatsen. 

Van woensdag t/m zaterdag rijden wij een dinerrit van 2,5 uur, op zondag een lunchrit van 1,5 uur. Tijdens de rit is een viergangendiner of driegangenlunch met drankarrangement inbegrepen. Het is tevens mogelijk om de tram voor de helft (20 of 24 plaatsen) of geheel af te huren. Bij volledige afhuur kan het arrangement, de route en het tijdstip op maat worden aangepast. Op de buitenkant van de tram kan je een bedrijfslogo tonen, waarmee wij de gehele rit door de stad rijden. We rijden tussen de reguliere trams door Noord, Oost, Zuid en West en laten de verschillende bezienswaardigheden en wijken van Rotterdam zien.

Stap aan boord van de RotterTram voor een onvergetelijke rit.

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Met het lidmaatschap dragen we bij aan de ontwikkeling van Topsport in de regio. Als Rotterdamse onderneming dragen wij graag ons steentje bij en Rotterdam Topsport biedt hiervoor een prachtig platform.  Daarnaast is het zakelijke netwerk wat zich verbindt aan Rotterdam Topsport van toegevoegde waarde voor de RotterTram. 

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport? 
Rotterdams, verbindend, betrokken, enthousiasmerend, persoonlijk.
De mix tussen de grote evenementen en sporters en de opkomende, kleinere evenementen en sporters past perfect voor de stad en hoe wij Rotterdam willen steunen.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
De RotterTram is een echt Rotterdams bedrijf en een voorbeeld van de Rotterdamse mentaliteit. Wij hopen te inspireren en enthousiasmeren om samen onze stad te laten zien en de Rotterdamse trots en herinneringen te delen. 
Uiteraard kunnen wij een unieke en onvergetelijke ochtend/middag/avond aanbieden door een rit te organiseren met heerlijke eten en drinken aan boord. 

RotterTram

Contactpersoon

Suzanne Knegt
Directeur RotterTram

suzanne@rottertram.nl
06 - 3005 2267