SupporterSartora

Sartora

Het hoogste kwaliteitsniveau

Sartora levert comfortabele maatkostuums en shirts van hoogste kwaliteitsniveau. Onze kostuums en shirts worden vervaardigd door meesterkleermakers die uitsluitend werken met de beste kwaliteit stoffen. De stoffen van onder meer Zegna, Loro Piana, Scabal, Cerutti worden voor u speciaal omgetoverd in de door u uitgekozen kleding.
 
Sartora vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Sartora maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.
 
Bij Sartora begrijpen we dat maatwerk pas begint bij een perfecte pasvorm. Door de jaren heen heeft de service en passie wat hoort bij het maatwerk plaats gemaakt voor oppervlakkige kennis en niet persoonlijke service. Een ontwikkeling waarin we ons niet konden vinden. Iedere klant is anders. Met het idee om perfect maatwerk te leveren en een eindeloze service te bieden hebben we ons verdiept in het vak van maatwerk en vakmanschap. De moderne man wil zoveel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Vakmanschap, eerlijk advies en onverdeelde aandacht. Met deze kennis in ons achterhoofd hebben we een uniek concept opgestart: Personal Tailoring. Dit betekent dat we zowel in onze atelier als op locatie er voor je zijn. 

Sport is een goed middel om te netwerken.
- Talip Bicer -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport heeft een hele mooie netwerk en betekent veel voor de sport en stad. Sport is een goed middel om te netwerken en Rotterdam Topsport brengt deze netwerk op een hele leuke manier bij elkaar.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Uiteraard kunnen we alle partners voorzien van perfect passend maatkleding. Naast deze service kunnen we met Sartora Corporate organisaties de mogelijkheid bieden om medewerkers en deelnemers uniform en representatief te kleden voor bijv beurzen of evenementen.

En met leuke incentive programma’s kunnen we doelstellingen combineren met een Sartora maatkledingincentive. Wij denken graag met u mee over succesvolle acties en bespreken graag de inzet van onze maatkledingincentive in relatie tot uw doelstellingen.

Sartora Personal Tailoring

Contactgegevens

Talip Bicer
eigenaar

talip@sartora.com
085 - 888 84 86