SupporterSecurity Management Group

Security Management Group

Gastheerschap met oog voor veiligheid

Security management Group is in 1974 begonnen als veiligheidsorganisatie bij wedstrijden en evenementen in een voetbalstadion en zijn nu uitgegroeid tot een professionele organisatie. Security Management Group is een Rotterdams bedrijf met de alom bekende Rotterdamse mentaliteit “geen woorden maar daden”. Zij heeft een overkoepelende bedrijfsfilosofie voor al haar organisaties, welke verwoord wordt in één korte zin: ‘Gastheerschap met oog voor veiligheid’. Echter, de gedachte hierachter gaat dieper. Security Management Group Rotterdam is ervan overtuigd, dat het de medewerkers zijn die een positieve ervaring creëren bij de bezoekers van een evenement of object.

Security Management Group heeft verschillende dochterbedrijven die andere diensten leveren, waaronder evenementenbeveiliging, sportbeveiliging, verkeersregelaars, servicepersoneel, stewards, EHBO medewerkers, objectbeveiligers, mobiele surveillance en alarmopvolging. Hierdoor bieden zij een compleet dienstenpakket voor ieder klein- of grootschalig evenement of object.

Het kunstobject kan nog zo mooi zijn, of de wedstrijd nog zo spannend. Security Management groep gelooft dat het grotendeels de medewerkers zijn die er voor zorgen dat een bezoeker zich welkom, gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt. Het persoonlijke contact, of dat nu aan de deur, bij de receptie of op het parkeerterrein is. Het zijn cruciale momenten, waarop de bezoeker zijn/haar beeld over de organisatie bepaalt.

Het is daarom dat zij gastvrijheid en professionaliteit als strategische waarde door de algehele organisatie hebben verweven. Want, in welke functie de medewerkers dan ook werkzaam mogen zijn, de medewerkers zijn de gastheer en het visitekaartje van het evenement, object of locatie.

Samenwerken in topsport past in de gezamenlijke visie van Rotterdam Topsport en SMG.
- Michel Zegelaar -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
SMG voelt zich bewezen thuis in de topsportwereld. Haar dienstverlening sluit daarom goed aan bij de topsportevenementen. Zodoende is er in 2009 een mooie samenwerking gestart met Rotterdam Topsport. “Samenwerken in topsport” past in de gezamenlijke visie van Rotterdam Topsport en SMG.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Rotterdam Topsport zet zich in voor breedte- & topsport en realiseert hierbij prachtige nationale en internationale sportevenementen. SMG wil dit enerzijds stimuleren en anderzijds is dit voor dochterondernemingen SMG Event Security & SMG Traffic een aanvulling op deze sportevenementen. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor de andere partners binnen het netwerk?
Door de verscheidenheid in de verschillende bv’s, biedt SMG een compleet dienstenpakket voor ieder klein- of grootschalig evenement of object. SMG kan enerzijds als sparringpartner en anderzijds als dienstverlener voor andere partners gelden.

Bedrijfsfilm SMG services

Contactgegevens

Michel Zegelaar
Sales en marketing manager

m.zegelaar@smg.eu
010 - 492 93 64