Van der Linde CateringSupporter

Van der Linde Catering + Evenementen

Kwalitatieve hoogwaardige service

Van der Linde Catering + Evenementen concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch. Van der Linde Catering + Evenementen is altijd flexibel en werkt vanuit het verlangen om van het leven te genieten.

Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. De door Van der Linde Catering + Evenementen geleverde producten onderscheiden zich al jaren van de massa met creatieve culinaire innovaties en verrassende cateringconcepten.

Van der Linde Catering + Evenementen heeft innovatie hoog in het vaandel en pakt elke vraag met de grootste creativiteit aan. Het is aan ons om een passende en verrassende belevingswereld te creëren voor uw gasten. Ons doel is uw gast te verrassen met innoverende gerechten en een tot in de details uitgewerkte atmosfeer die het best past bij uw evenement.

Wij denken mee en tonen initiatief door met een uitmuntende catering, de zorgen en werkzaamheden rondom de organisatie van uw evenement uit handen te nemen.

Met elkaar, vol passie, creatieve dingen maken.
- Hans van der Linde -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Van der Linde Catering + Evenementen is in het verleden  nauw betrokken geweest bij diverse grote sport evenementen in Rotterdam zoals de Tour de France, World Port Tournament en het WK Roeien. Al meer dan 55 jaar is Van der Linde Catering + Evenementen een begrip in de regio Rotterdam en door de samenwerking met Rotterdam Topsport ziet Van der Linde Catering + Evenementen mogelijkheden om meer bijdrage te kunnen leveren op een breder sportief vlak binnen de regio.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Met elkaar, vol passie, creatieve dingen maken! Dat is waar wij elke dag mee bezig zijn. Doen wat je belooft en met gastvrijheid en hoge dienstverlening de regio op de kaart zetten, samen.  We zijn een echt Rotterdams bedrijf, met een echte Rotterdamse mentaliteit die ook prima op gaat binnen de sport cultuur. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Vanaf het eerste contactmoment staat onze organisatie voor u klaar. Met persoonlijke aandacht en duidelijke, korte communicatielijnen binnen een platte organisatiestructuur zorgen wij voor een optimale samenwerking. Uw evenement en uw gasten verdienen onze kwaliteit van organisatie, eten en drinken en de interactie met onze medewerkers. Wij laten u voelen hoe het is om ‘te gast’ te zijn. Een stijlvolle ambiance, persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteitsbeleving zijn de ingrediënten voor een unieke gastronomische ervaring.

Impressie feestavond Sparta Stadion

Contactgegevens

Hans van der Linde
Algemeen Directeur

Hans@vanderlindecatering.nl
010 - 262 03 00