SupporterWings Hotel Rotterdam

Wings Hotel Rotterdam

Welkom bij Wings Hotel Rotterdam!

Midden in het hart van Rotterdam The Hague Airport ligt Wings Hotel, een modern 4-sterren hotel met 137 prachtige kamers & suites. Stap aan boord en ervaar de dynamiek van het vliegveld. Geniet ’s ochtends van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet, zoek een plek op ons zonovergoten terras en ervaar gedurende de dag de ontspannen sfeer in het hotel. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in ons eigen à la carte restaurant of een borrel in onze sfeervolle sportsbar.

Op zoek naar een originele locatie voor een vergadering of evenement? Intiem of juist groots én meeslepend? En wat als wij daar ook een prachtig uitzicht op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport aan toevoegen? Met 41 unieke venues én een Event Hall van 900m2 maakt Wings het waar! Wings beschikt tevens over een inpandige parkeergarage met 479 plekken. Voorzien van uitstekende faciliteiten bieden we alle ruimte voor een bijzondere ontmoeting.

 

We connect to create what you imagine.
- Yvonne van Dijk

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Door ons te profileren binnen het sportieve (zakelijke) netwerk van Rotterdam Topsport, waaronder de sportbonden, vergroten wij onze zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dit geeft ons de mogelijkheid om te laten zien wat Worldhotel Wings kan bieden. Daarnaast is de ontwikkeling van topsport in Rotterdam onmisbaar en is het voor ons als locatie een eer om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

Wings Hotel Rotterdam deelt het DNA van Rotterdam Topsport. De drive om alles uit onszelf te  halen en elke uitdaging aan te gaan stroomt door ons bloed. We say “YES”! en laten ons gemotiveerde personeel u graag verwelkomen in een pand vol dynamiek.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Onze deuren staan 24/7 open voor de partners van Rotterdam Topsport. Van grootschalige evenementen tot een comfortabele kamer of borrel in de Sportsbar. Alles is mogelijk en kan waargemaakt worden onder één dak. Een enthousiast team met passie voor hospitality zorgt dat u in goede handen bent. Kom het karakter van Wings Hotel Rotterdam ervaren op de luchthaven van Rotterdam.

 

Wings Hotel Rotterdam

Contactgegevens

Yvonne van Dijk
Meetings & Event Manager


yvandijk@wingshotel.nl
010 - 799 90 99