Fris & Fruitig NetwerkontbijtSponsoractiviteitPegasusEuromastCuracao NeptunusSportgeneeskunde RotterdamHealthCity KralingenMatrix Fitness

Fris & Fruitig netwerkontbijt 2017

We kijken terug op een jaar vol interessante, inspirerende en sportieve netwerkontbijtjes.

 

Fris & Fruitig Pegasus en Euromast

IMG_8136.JPG

De champagnekurken knalde tijdens het Fris & Fruitig Netwerkontbijt van Rotterdam Topsport op de Euromast. Aanleiding was de toetreding van Pegasus Events, Schotgroep en Mamascreen als partner van Rotterdam Topsport.

De aanwezige leden vielen met hun neus in de boter, want de eigenaren van Pegasus Events, Joris de Vos en Vincent Dellebeke, lanceerden een kersvers bedacht format: “Height and Seek”, een avontuur waarmee je spelenderwijs via opdrachten de Maasstad  Rotterdam ontdekt. De 50 aanwezigen voeren in groepjes met een Maastaxi naar een droppunt, en verkenden op een bijzondere wijze, met een OV-kaart, een snelle Maastaxi, een Citymap en een bingokaart de stad Rotterdam.

Fris & Fruitig Neptunus en Sportgeneeskunde Rotterdam

Fris en Fruitig Matrix en HealthCity

De partners van Rotterdam Topsport gingen vroeg uit de veren voor een heerlijk Fris & Fruitig netwerkontbijtje. Op het programma stond een bijzonder leerzame presentatie van Sportgeneeskunde Rotterdam door Robert Rozenberg en Bastiaan Booij. Vervolgens heeft het talententeam van Rotterdam Unicorns onder leiding van Evert Jan 't Hoen de fijne kneepjes van de honkbalsport geleerd aan onze partners.

51.jpg

Fris en Fruitig Matrix en HealthCity

IMG_7277[1].JPG

Meer dan veertig partners van Rotterdam Topsport beleefde een sportief begin van de dag. Al om zeven uur ’s ochtends waren zij te gast bij HealthCity Rotterdam Kralingen voor een geanimeerd Fris & Fruitig netwerkontbijt. De sponsorpartners konden meteen aan de bak met een inspirerende en confronterende boksclinic van Arnold Vanderlyde.

Tijdens het aansluitende, smakelijke én gezonde ontbijt bij het aangrenzende Gym & Gin leerden de deelnemers de oud-Olympisch medaillewinnaar het boksen van een andere kant kennen. In zijn presentatie ‘Fighting for Succes’ vertelde Vanderlyde met veel humor en enthousiasme over wat doorzettingsvermogen, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen iemand kunnen brengen. Voor jezelf en in werksituaties.

Marketingdirecteur Anne-Marie Kuiper van Matrix Fitness bood het ontbijt aan en vertelde hoe fijn het is om in een leuk team te werken. Sport zorgt voor verbinding en Matrix maakt daarbij gebruik van hun ambassadeurs. Matrix Fitness, wereldleider op het gebied van fitnessapparatuur en aanverwante producten, is net als HealthCity Rotterdam Kralingen sponsorpartner van Rotterdam Topsport.

Met de ontvangst door HealthCity was het Fris & Fruitig-netwerkontbijt terug op de plek waar het twee jaar eerder allemaal begon. 

IEDERE FINISHLIJN IS DE START VAN EEN NIEUW BEGIN.