SponsoractiviteitFris & Fruitig NetwerkontbijtZeilschip EendrachtPegasus EventsHeinekenIBIS Rotterdam City CentreVan der Valk Hotel RidderkerkHotel New YorkRET

Fris & Fruitig netwerkontbijt 2018

We kijken terug op een jaar vol interessante, inspirerende en sportieve netwerkontbijtjes.
 

 

PHOTO-2018-12-11-09-27-10.jpg

Fris & Fruitig Hotel New York en RET

Fris & Fruitig Hotel New York
Tijdens het eerste netwerkontbijt van 2018 werden de sponsorpartners verwelkomd door Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York en New York Basement. Het ontbijt stond in het teken van de aftrap van het 25-jarig jubileum van Hotel New York.

Meteen een goede gelegenheid om, in navolging van het ondernemersontbijt tijdens het WK Triathlon in 2017, het sponsorship tussen Rotterdam Topsport en het hotel te bekrachtigen. Na afloop van het ontbijt kregen de aanwezigen de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het iconische gebouw en de kamers en zalen te bewonderen.

Lees verder

Fris & Fruitig Zeilschip Eendracht

Fris & Fruitig RET
In navolging op een eerder Fris & Fruitig netwerkontbijt in de tramremise van de RET in Beverwaard, vond op 18 april nogmaals een bijeenkomst plaats in de busgarage van de RET op de Sluisjesdijk.Maddy Bolhuis presenteerde de Mobiliteitsmanager, een slim doordacht systeem waarbij je naar behoefte gebruik maakt van verschillende mobiliteitsmiddelen, zoals metro, fiets of deelauto. Tijdens het smaakvolle ontbijt werd volop genetwerkt. Na de aansluitende rondleiding over het terrein en de garage, beproefden een aantal gasten hun stuurmanskunsten in één van de RET-bussen. 

IMG_3061.JPG
Lees verder

Fris & Fruitig Sloepenrace
Op een zonovergoten middag waren de partners van Rotterdam Topsport te gast bij ibis Rotterdam City Centre. In samenwerking met Pegasus Events en Heineken werd er een fantastisch Fris & Fruitig netwerkevent georganiseerd! In twee sloepen kozen zo’n 40 partners van Rotterdam Topsport afgelopen woensdag het ruime sop waarbij ze zich op de Maas tussen de watertaxi's en binnenvaartschepen moesten manouvreren. Daarnaast moesten de teams ook een lijst met opdrachten uitvoeren, van lui achterover dobberen kwam dus weinig terecht. Goed voor de teamspirit! Eénmaal terug van het avontuur op het water werden de partners rondgeleid in het ibis. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en iedereen keerde met een glimlach op het gezicht huiswaarts. 

Lees verder

IMG_5367.jpg

Fris & Fruitig Van der Valk Ridderkerk
Donderdagochtend 12 juli ontvingen wij in de zonnige tuin van Van der Valk Hotel Ridderkerk onze sponsorpartners om de zomer in te luiden. Dit laatste Fris & Fruitig Netwerkontbijt voordat de zomervakantie aanbreekt brachten wij door bij gastheer– en dame Freek en Krystle van der Valk. Al jarenlang zijn zij trotse sponsorpartner van Rotterdam Topsport.

Uiteraard kregen onze partners ook de mogelijkheid om het prachtig gerestylede restaurant, de zalen en kamers van Van der Valk Hotel Ridderkerk te bekijken.Men was verrast door de gastvrijheid en mogelijkheden van dit prachtige hotel! Al met al een goed begin van deze zomerdag.

Lees verder

Fris & Fruitig Zeilschip Eendracht
Aan de zonnige Holland Amerika Kade in thuishaven Rotterdam lag Zeilschip Eendracht in het ochtendgloren te wachten op onze enthousiaste sponsorpartners.

DSC07171 copycopy.jpg

Aan boord maakten zij kennis met alle facetten van het leven op zee. Het schip voer twee uur over de Nieuwe Maas en tijdens de tocht genoten zij van een uitgebreid ontbijtbuffet en was er volop gelegenheid om te netwerken.

De enthousiaste en geheel vrijwillige bemanning verwenden de gasten en vertelden verhalen over de indrukwekkende reizen die het schip al heeft gemaakt. Ook een kijkje in o.a. de hutten, de machinekamer en de kombuis stond op het programma. Er zijn deze ochtend weer nieuwe vrienden gemaakt van Stichting Zeilschip Eendracht én van Rotterdam Topsport.

Lees verder