RotterTramDelibert#Sponsoractiviteit#Join the gameFris & Fruitig Netwerkontbijt

Fris en Fruitig netwerkontbijt in RotterTram 2020

In tijden van corona zijn echte ontmoetingen een welkome afwisseling in de veelal digitale contacten met klanten en relaties. Vanwege de richtlijnen van het RIVM was het maximum aantal deelnemers voor het Fris en Fruitig netwerkontbijt in de RotterTram beperkt tot 30 personen. Met hier en daar een afmelding was het goed en veilig toeven in de iconische tram.

Netwerken in coronatijd
In zijn welkomstwoord verwelkomde Peter Blangé op charmante wijze met een fleurige bos bloemen gastvrouw/directeur Suzanne Knegt. Zij heette iedereen hartelijk welkom en trakteerde de partners op een heerlijk uitgebreid ontbijt samen met Bert de Lange van DeliBert. In de anderhalfuur durende rit genoot het gezelschap van elkaar en van het uitzicht. Om het aantal aerosolen in de historische tram te beperken bleef iedereen de hele rit zo veilig mogelijk op een plek zitten. Dat leverde mooie en vooral waardevolle kennismakingen op. Netwerken in coronatijd. 

Ken je partner - Quiz
Ook het competitieve element ontbrak niet. Halverwege de tour ontving iedereen een placemat met daarop alle logo’s van al onze partners. De opdracht was kinderlijk eenvoudig: vink de partners aan waarlangs wij hedenmorgen zijn gereden. Topsportcentrum, Stadion Feijenoord, Security Management Group, Friends in Business, RET, DAKA....etc. uiteindelijk was het Michel Zegelaar van Security Management Group die 14 sponsorpartners wist te noemen. Hij won een High Tea arrangement op de Euromast. Een gedeelde tweede plaats was er voor Karen Klein van Luxor Theater, Tonia van Nieuwenhuijzen van TMG, Robert Emmerich van BUKO, Leanne In ‘t Hout van DPG Media, Angelique de Lange van DeliBert en Suzanne Knegt van RotterTram. Zij ontvingen een mooie DAKAbon. 

Volgende sponsormeeting: Powersessie over doorzetters met o.a. Esther Vergeer, maandag 26 oktober in De Kuip.

RotterTram foto 2.JPEG