SponsoractiviteitABN AMRO World Tennis TournamentRotterdam Ahoy

Hospitality ABN AMRO World Tennis Tournament 2017

Groter is niet per definitie beter, maar tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament viel de XL-hospitality-unit dit jaar beslist in de smaak bij gasten en partners. Rotterdam Topsport deelde de Rotterdam Make It Happen-unit deze keer met Havenbedrijf Rotterdam, gemeente Rotterdam, Sport en Cultuur en een aantal van haar sponsorpartners.

De populariteit van de altijd gezellige drukke unit bewijst dat dit dé ontmoetingsplaats is voor het grote netwerk van Rotterdam Topsport. Potentiele partners en vaste relaties genieten van de bedrijvigheid die op natuurlijke ontstaat door de vele partijen die de ruimte vullen. Er zijn er meer contacten gelegd dan ooit tijdens het topevenement in Rotterdam Ahoy. Verspreid over de week bezochten meer dan 1.100 relaties van de genoemde organisaties de unit. De reacties waren dan ook positief.


Traditiegetrouw bezocht toernooidirecteur Richard Krajicek de unit voor een korte presentatie over de sportieve en organisatorische ontwikkelingen tijdens het toernooi.