CHIO RotterdamHippische SportKralingse BosSponsoractiviteit

Hospitality CHIO 2017

In juni was het Kralingse bos weer het decor voor de 69ste editie van het CHIO Rotterdam met veel hippische hoogtepunten.
Er waren bijzondere landenwedstrijden dressuur en springen te zien en de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. De absolute wereldtop strijdde tijdens het oudste topsport evenement van Rotterdam en het enige Nederlandse hippische 5* topsportevenement. Maar ook voor de para-dressuurruiters en de regionale dressuur- en springtalenten werd het spannend tijdens de finales van de KNHS Para Dressuur Trophy en de CHIO Zuid-Holland Cup.

Naast prachtige paardensport was het CHIO Rotterdam ook dit jaar natuurlijk weer 4 dagen lang gezelligheid, zakelijk netwerken, fun for kids, shows, het Stroodorp en uitstekende hospitality. Voor ieder was er wat wils. 

Samen met het bestuur van het CHIO en met gemeente Rotterdam deelde Rotterdam Topsport een V.I.P. Skybox waar wij onze sponsorpartners konden ontvangen. Speciaal voor Arko SportsMedia hebben wij samen met het bestuur van het CHIO nog een bijzonde rondleiding achter de schermen georganiseerd.